GPTRAVEL.NL - Al 15 jaar de specialist in luxe Grand Prix reizen

✔ Exclusieve belevenissen

✔ Losse tickets

✔ Verzorgde reizen

Grand Prix België

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Grand Prix België

Door coureurs wordt dit de mooiste baan ter wereld genoemd: Spa-Francorchamps. Ook dit jaar ontbreekt deze populaire Grand Prix niet op de kalender. Jaarlijks trekken duizenden Nederlanders, waaronder een groot aantal GPTRAVEL klanten naar België om deze race bij te wonen. Dat dit circuit populair is blijkt elk jaar weer uit de snelheid waarmee ALLE tribunes elke editie weer uitverkocht raken.

Iedereen die van motor- of autosport en dus van snelheid houdt heeft er ongetwijfeld van gedroomd om eens zelf door de Eau Rouge-bocht te scheuren. Waarschijnlijk de beroemdste bocht ter wereld. Het circuit kent een enorm lang traject waar volgas gereden wordt maar er zijn ook bijzonder trage bochten. Ook kan het voorkomen dat het aan de start droog is maar op de helft van de 7 km lange track het met bakken uit de hemel komt vallen. Hoe dan ook .. het blijft een prachtige race en voor ons niet al te ver weg.

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden om dit race-weekend te beleven. Wij hebben voor u onze populaire eigen vervoerreizen waarbij wij het hotel voor u hebben geregeld en u zelf het vervoer regelt. Ook zijn er geweldige chalets te huur geschikt voor kleine knusse gezelschappen maar ook hebben we in het verleden voor grotere groepen accommodatie gevonden. We kunnen ook alleen zorgen voor uw toegangskaarten, de keus is geheel aan u. We horen graag van u om u te laten profiteren van onze ruime ervaring.

september 06 2020

Details

Start: 6 september 2020
End: 8 september 2020
Cost: €179
Evenement Categories:

Venue

Spa-Francorchamps

Spa-Francorchamps,

+ Google Maps

Schedule

  • Dag 1 Training
  • Dag 2 Kwalificatie
  • Dag 3 Race
  •  

Ons assortiment bestaat naast losse tickets uit comfort vliegreizen en VIP vliegreizen. Zo kunt u uw eigen reis samenstellen. Wilt u nog iets extra's of iets wat we nog niet genoemd hebben? Neem dan contact met ons op en maak uw wensen kenbaar!

Organisator

GPTRAVEL.nl
Email:
Website: Visit Organizer Website