Over ons

GPTRAVEL.NL is gespecialiseerd in het verzorgen van tickets & arrangementen naar topsportevenementen zoals Formule 1, DTM, Porsche supercup, Le Mans en meer. GPTRAVEL legt de nadruk tijdens de uitvoering van arrangementen op de volgende gebieden:

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw verblijf beschikt u over een persoonlijke Nederlandse host(ess) welke 24/7 ervoor zorgt dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Er wordt voor gezorgd dat u gehaald en gebracht wordt naar het vliegveld / hotel / circuit (altijd parkeervak op of direct naast het circuit) of bijvoorbeeld ‘s avonds naar een gezellig en leuk restaurant of uitgaansgelegenheid. Dit alles in overleg. GPTRAVEL.NL garandeert plezier & gezelligheid. Onze ervaren begeleiders doen er alles aan om uw reis te doen slagen. Iedere deelnemer waant zich eregast.

Service

GPTRAVEL wil dat u zich de ere gast voelt en houdt het aantal deelnemers per begeleider klein. U krijgt daarom de maximale aandacht en voelt zich zo de eregast. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een Formule 1 verrassingspakket met daarin uitgebreide circuit informatie, Hotel informatie, key cord met cardholder, oordopjes, contactinformatie GPTRAVEL.nl host(ess) en tips over de omgeving.

Kwaliteit

Alleen het beste voor onze gasten! Geen standaard touringcars maar luxe semi vip touringcars. Vliegen doen we met gerenommeerde partijen op goede tijden in overleg met u en ter plaatse rijden wij in nieuwe luxe auto’s en/of mini bussen. Onze hotels zijn speciaal door ons ervaren team geselecteerd en voldoen aan onze strenge eisen. Daarbij zijn bijna al onze hotels minimaal 4* en gelegen op A locaties.

Groepsreizen / personeelsuitjes / incentives / maatwerk

Een arrangement op maat samenstellen is voor GPTRAVEL.NL geen enkel probleem. Maak ons uw wensen kenbaar. De mogelijkheden zijn legio. Denkt u bijvoorbeeld aan een overnachting in een hotel, luxe villa of kasteel. Of met uw gezelschap kamperen, maar wel dineren in een sterrenrestaurant. Vervoer per prive vliegtuig, een boottocht of rondtour bij uw weekend? Voor ons geen probleem! Informeer naar de vele mogelijkheden om van uw reis een absoluut succes te maken. We denken graag met u mee.

Duidelijkheid

GPTRAVEL.NL brengt eenmalig administratie- en verzendkosten in rekening van 17,50 per boeking. Luchthavenbelasting, busopstaptoeslagen, etc. zijn reeds in onze prijzen ingecalculeerd. U weet altijd precies wat u betaalt en zo komt u niet voor onaangename financiële verrassingen te staan.

Mocht u nog vragen hebben, twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u.

Namens het hele team een vriendelijke groet!

GPTRAVEL is 24 uur per dag bereikbaar per e-mail. Wenst u persoonlijk telefonisch contact met een van onze medewerkers? Laat dan uw vraag, naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug!